Het leven van Kate

Tijdens een vakantie op Walcheren besluiten Kate en haar man Matthijs de Randstad te verruilen voor het Zeeuwse platteland. Een impulsief besluit met verstrekkende gevolgen. Binnen een paar maanden staat het hele gezin in een aftandse boerderij ergens in het buitengebied met alleen maar uien om zich heen. Op nog geen 115 kilometer van hun oude huis, blijken de verschillen toch groter dan aanvankelijk gedacht. Kate laat zich echter niet kennen en stort zich vol overgave in het dorpse leven. Ze zet zich in voor de plaatselijke wijkvereniging, leert Belgen vangen, maakt kennis met siliconen Tarzans en gaat los op de zitmaaier. In ‘Hoge hakken breken ook in klei’ volgen we de dagelijkse beslommeringen van Kate die toch behoorlijk moet wennen aan het oh, zo rustige buitenleven…

Een klein inkijkje in het leven van Kate

“De gastvrouw had er duidelijk werk van gemaakt: de hapjes stonden op tafel, de flutes met vage roze drankjes klaar om vol overgave genuttigd te worden en de vlammen in de open haard straalden een gemoedelijke warmte af. De rest van het gezelschap had zich inmiddels in de woonkamer verzameld en stonden keuvelend bij elkaar in blije verwachting van hetgeen de avond zou brengen, inclusief Lisettes moeder én oma. Ondertussen was de vibratordeskundige druk in de weer met het uitstallen van allerlei attributen op een met zwarte satijnen bekleed tafeltje in de hoek van de woonkamer. Kate voelde een zenuwachtige lach opborrelen bij de aanblik van de hoeveelheid vibrators, met of zonder rare uitsteeksels in fluorescerende kleuren die pijn deden aan je ogen, rare ronde ballen waar je niet mee wilde knikkeren, luizenkammetjes die voor iets anders bedoeld waren dan nare beestjes uit je hoofd te verwijderen en lotions met ingewikkelde afbeeldingen die zo uit de Kama Sutra waren overgekomen. Maar bovenal was het de deskundige in kwestie die op haar lachspieren werkte.Kate had zich een voorstelling gemaakt van een prachtige donkere vrouw op blokhakken, lange benen gestoken in een netpanty onder een kort leren rokje, de pronte borsten met een minimale E-cup vooruitgestoken in een strak vetertopje, karmozijnrood getinte glanzende lippen en een zweepje met franjes subtiel in de rechterhand. Niets bleek minder waar…” 

Publicatiedatum: begin 2022

Wil je deze heerlijke verhalenbundel ook in je bezit krijgen?

Pre-order nu dan alvast Hoge hakken breken ook in klei, zodat jij straks als eerste Kates verhalen kunt lezen. Bovendien ontvang je een unieke boekenlegger cadeau. Schrijf je snel in via onderstaande link:

Plaats een reactie